Uw onafhankelijke hersteldienst voor TV, DVD, audio, video, hifi en huishoudelektro

Afbeelding Herstelling moederbord van een tv

U wordt doorgestuurd naar het nieuwe LMRgo-portaal.

Detail afbeelding van een connector

U wordt doorgestuurd naar het nieuwe LetMeRepair tracking portaal

Geef je toestel een nieuw leven en kies bewust voor duurzaamheid in plaats van vervangen.

Vul jij ons team aan? Ben jij gepassioneerd door techniek? Zoek jij een technische omgeving om jezelf verder te ontplooien en waar je in contact komt met klanten?

Lees meer

WIE ZIJN WIJ?

LetMeRepair (Voorheen Servilux) geniet het vertrouwen van de grootste merken in de sector. Samen streven we naar uw maximale tevredenheid.

LetMeRepair (Voorheen Servilux) wil een duurzaam antwoord geven op een maatschappij die meer en meer op wegwerp gericht is. We verlengen de levensduur van een toestel, daarmee roeien we tegen de stroom in. We zetten alles op alles om een defect toestel zo snel mogelijk weer perfect gebruiksklaar te krijgen, door een reparatie aan huis of in onze eigen ateliers. 

Van scheerapparaat over flatscreen tot vaatwasser: onze productspecialisten staan graag tot uw dienst. Ongeacht of uw defecte apparaat nog onder garantie is of niet.  Zelf geven we drie maanden garantie op iedere herstelling die we uitvoeren.

LetMeRepair breidt haar dekking voor de Benelux regio uit en biedt nu lokale werkplaats en on-site reparatie aan

Bautzen/Hasselt, 5 september 2022 - LetMeRepair treedt toe tot de service- en reparatiemarkt in de Benelux door de overname van het personeel, de activa en de activiteiten van Servilux (Servinter) in Hasselt, België. 

Servilux heeft zich gevestigd als een belangrijke servicepartner voor de belangrijkste fabrikanten en retailers in de regio. Vandaag is de kerncompetentie consumentenelektronica en kleine en grote huishoudtoestellen. Bovendien heeft Servilux een eigen logistieke infrastructuur opgezet om goederen op te halen en te leveren, een retail shuttle te beheren en reserveonderdelen (overnight) te leveren aan eigen en externe on-site technici. 

Karl Dominick, CEO van LetMeRepair - "We zijn verheugd om de voltooiing van deze strategische overname aan te kondigen. Het dicht niet alleen een gat in de Europese voetafdruk van LetMeRepair, maar versterkt ook onze competentie in on-site service en de reparatie van grote huishoudelijke apparaten. Business is Global - Solutions are Local! Dat is ons motto en we zijn blij om het nu naar een andere belangrijke regio in Europa te brengen. "

De financiële en operationele overname is gestart per 29 augustus 2022. De asset deal zorgt voor een naadloze operationele overdracht voor alle fabrikanten en klanten die momenteel in de Benelux worden beheerd. Het nieuwe bedrijf handelt onder LetMeRepair Benelux BV. 

Philip Geuns, voormalig Customer Relations Officer bij Servilux, treedt in dienst bij LetMeRepair Benelux als General Manager. LetMeRepair heeft twee van haar Executive Committee leden benoemd tot Interim Managing Directors. Petra Burkardt (Director Operations Europe) en Karl Sittinger (Commercial Director Europe) zullen de overgangsperiode en de integratie in de LetMeRepair Group coördineren en ondersteunen. 

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat alle grote klanten hun commitment hebben bevestigd om de samenwerking met LetMeRepair voort te zetten. 

LetMeRepair (Voorheen Servilux) ADEMT SERVICE

Ons team staat voor u klaar! 

Heel ons doen en laten is Service. Onze houding straalt service uit en daar gedragen we ons naar. Het probleem van onze klant zo efficiënt mogelijk oplossen, met zo weinig mogelijk ongemak voor hem, dat is onze ultieme doelstelling. Onze ambitie is om de verwachtingen van de klant bij elke interventie te overtreffen. 

Lees meer

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"Prima service! Freek was hier afgelopen week voor de ijskast. Naast de zichtbare defecten nam Freek tevens de moeite om verdere metingen te doen en alles uit te sluiten: zoals hij zegt "beter zeker weten, dan (mogelijk) niet volledig werkend opgeleverd." Prima werk, zeer vakkundige medewerker en een representatief persoon om reparaties aan toe te vertrouwen!"

"Zeer tevreden over Servilux vandaag monteur langs geweest en heeft mijn probleem met mijn tv opgelost, nog eens bedankt voor jullie goede service." 

"Snelle, vriendelijke service voor het vervangen van een onderdeel van onze Samsung wasmachine. Duidelijke uitleg hoe de machine nog beter te gebruiken zodat we langer kunnen profiteren van de was resultaten van deze machine. Ook erg makkelijk afspraak in te plannen én goede tijdsindicatie. Ook belletje ongeveer half uur voor aankomst. Kortom super service!!"

CONTACT

LetMeRepair België


TEL België:  +32 (0)78 353 454  

info@letmerepair.be  |  Algemene informatie


Vissersstraat 12

3500 Hasselt

België

LetMeRepair Nederland


TEL Nederland:  +31 (0)41 6238 010 

info@letmerepair.nl  |  Algemene informatie


Keurweg 16

5145NX Waalwijk 

Nederland

LetMeRepair Luxemburg


Z.A.R.E. Est 12

L-4385 Ehlerange

Luxemburg