Tarieven

Tarieven Servilux voor buiten garantie service van 01.05.2020 tot 21.02.2022

Voorbeeld tariefopbouw voor AAN HUIS service:

+ Voorbereidingskosten: € 39,20 BTW inclusief

+ Voorrijkosten: € 60,50 BTW inclusief

+ Arbeidsloon (bedrag afhankelijk van het defect)

+ Onderdelen (indien nodig)

Voorbeeld tariefopbouw voor WERKPLAATS service:

+ Voorbereidingskosten: € 20 of € 39,20 BTW inclusief

+ Transportkosten (enkel indien van toepassing)

+ Arbeidsloon (bedrag afhankelijk van het defect)

+ Onderdelen (indien nodig)

• Op aanvraag omdat het transport specifiek bekeken wordt in functie van het formaat van uw toestel. • Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.• 1 toestel per service aanvraag.

Voorbereidingskosten

Kosten om uw service aanvraag voor te bereiden. Dit voor onder andere werkvoorbereiding, planning, onderdelenvoorziening enz. Voorbereidingskosten worden altijd in rekening gebracht.

Voorrijkosten

Bij een huisbezoek worden voorrijkosten in rekening gebracht. Om voorrijkosten te vermijden ben je in de mogelijkheid om het toestel zelf binnen te brengen aan onze servicebalie.

Transportkosten per toestel

Kosten voor het organiseren van een transportdienst. Per transport worden er transportkosten in rekening gebracht. Servilux kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor transportschade indien het toestel niet transportwaardig werd verpakt tijdens het traject naar Servilux.

Prijsopgave na onderzoek (€ 20 of € 39,2)

Na fysiek onderzoek aan het toestel maakt de technicus een prijsopgave voor herstelling, deze is 30 dagen geldig. Indien u na de prijsopgave akkoord gaat voor herstelling, wordt dit bedrag verrekend. Eventuele voorrij- of transportkosten worden in rekening gebracht.

Na een prijsopgave zijn er meerdere mogelijkheden:

    • Akkoord: We starten de herstelling.

    • Niet akkoord (Toestel retour): Klant betaalt voorbereidingskosten en eventuele voorrijkosten/ 2x transportkosten.

    • Niet akkoord (Toestel niet retour): Klant betaalt voorbereidingskosten en eventuele voorrijkosten/ 1x transportkosten. Uw toestel wordt vernietigd en afgevoerd volgens de wettelijke milieubepalingen.

Prijsopgave grens

Blijken de herstelkosten hoger dan € 75 (exclusief transport- of voorrijkosten) wordt er vooraf een goedkeuring gevraagd. Indien de herstelprijs lager is dan de prijsopgave grens, wordt de herstelling onmiddellijk verder afgewerkt.

Schademeldingen

In geval van schade bij ontvangst van goederen bericht u ons binnen 24 uur.

Garantieclaim na herstelling

Wij rekenen een administratiekost aan van € 20 indien u een garantie claimt na herstelling.

Herstelling van merken waarvoor Servilux geen autorisatie heeft

Indien Servilux een (defect) toestel ontvangt van merken en/of productgroepen waarvoor wij geen herstelling autorisatie hebben van de fabrikant, zullen wij het toestel niet-gerepareerd naar u terugsturen. Wij zullen in voorkomende gevallen eventuele voorbereidingskosten, transportkosten en rembourskosten in rekening brengen. Wij adviseren u daarom om bij twijfel altijd eerst contact met ons op te nemen alvorens u een toestel naar ons stuurt.